El Panel s’ha reunit per tercera vegada aquest any després d’ajornar la trobada d’amics i fmailiars Family & Friends Day fins al 27 d’octubre.

En aquesta reunió s’ha presentat a Ignasi Cañagueral com a nou Director del Complex Industrial de Dow Tarragona i del Hub d’Operacions per al Sud d’Europa. L’Ignasi, que ja coneix el Panel quan hi assistia com a Responsible Care Leader i responsable d’infraestructures per a Espanya i Portugal, ha manifestat la seva alegria per tornar al grup i que la seva intenció es continuar amb la relació bidireccional que caracteritza al Panel i que tans bons resultats ofereix tant per la companyia com pels membres.

L’Ignasi ha posat al dia als panelistes de l’estat de la companyia a nivell global i del site de Tarragona en particular. El nou director s’ha mostrat confiat en poder assolir els reptes que es presenten per al futur i ha fet èmfasi en la gran qualitat del factor humà, gran valuart de Tarragona dins la companyia.

Posteriorment, els panelistes han recuperat un debat que es va generar al grup de Whatsapp arrel de l’espectacular incendi que es va produïr a un magatzem de MIASA al Poligo Entrevies al més de juliol. Tant panelistes com representants de la companyia han estat d’acord en que la decisió de no fer sonar les sirenes va ser encertada. Tot i això, la gran majoria de membres dubten de la reacció de la població en general en cas que haguéssin sonat.

Caldria, urgentment, fer unes campanyes de informació i formacio de la ciutadania, escoles, instituts, mitjans de comunicació, reunions amb associacions de veïns i fins i tot AMPAS. – Josep Rovira

Per acabar, els membres del PPA s’han citat per la trobada Friends & Family Day del 27 d’octubre.