El 20 de novembre va tenir lloc el segon Friends & Family Day, on membres del Panell Assessor Públic de Dow van compartir un recorregut per totes les instal·lacions de Dow a Tarragona amb els seus amics i familiars. En total, 60 convidats van participar en aquesta jornada per rebre informació detallada sobre les instal·lacions i els procediments que utilitza Dow al site de Tarragona.

La jornada ha començat amb la salutació i presentació de l’actual director Ignasi Cañagueral. A continuació, els visitants han fet un recorregut perimetral per les instal·lacions de Dow al polígon nord, aturant-se al cuadre de control on els panelistes i els seus acompanyats van poder preguntar dubtes sobre el seu funcionament.


A continuació, la visita va continuar al Port de Tarragona, on els membres del Panell i els seus convidats van tenir l’oportunitat de contemplar un aspecte menys conegut del port a bord d’una golondrina. El vaixell va recorrer a diversos molls de càrrega i espigons, així com al moll de càrrega on el la compayia catrega i descarrega matèries primeres.

El grup va tornar a Dow sud i va fer un recorregut per les instal·lacions de producció i investigació de Dow. En concret, els visitants van entrar a Dow Pack Studios, on s’investiguen materials del futur i noves aplicacions més eficients, innovadores i respectuoses amb el planeta

PPA_Dow_Tarragona1

Finalment, els convidats van gaudir d’un dinar a la mateixa zona de menjador que tots els empleats de Dow utilitzen diàriament en un entorn divertit i informal.