El Panel Públic Assessor de Dow Tarragona es va reunir l’1 de març 2023 per discutir diversos temes importants. La reunió va començar amb una benvinguda i un resum de l’any 2022 per part de Josep Boronat i Ignasi Fernandez. A continuació, Ignacio Fernandez va presentar una proposta per renovar el Panel. Va comentar que quatre panelistes compleixen l’antiguitat pactada (Helder, Maria Ardit, Josep Mª Juan i Laia Guasch) . També va proposar reduir els mandats de panelista dels 7 als 4 anys.

PPA_Dow_Tarragona2

Després de la introducció, Raoul Milesi i Ignasi Cañagueral van compartir detalls sobre l’accident laboral que va tenir lloc el 7 de febrer. La companyia va mostrar el seu pesar per les conseqüències de l’accident i va explicar està realitzant totes les investigacions possibles per esclarir el que ha passat. A més a més, ha tingut una actitud comunicativa molt activa per informar la resta de treballadors sobre l’accident.

El debat sobre el llibre ‘La Gran Explosió’ va ser el següent tema en l’agenda. Els panelistes van estar d’acord que va tenir més repercussió el soroll mediàtic al voltant del llibre que el llibre en si mateix. Pocs panelistes havien llegit el llibre.

PPA_Dow_Tarragona1

Finalment, Ignasi Cañagueral va donar detalls sobre l’estudi de l’aire d’El Morell del gener de 2023. Es va comentar que els resultats son bons i es va debatre sobre la creibilitat d’aquest tipus d’informe que, tot i ser positius, costa molt que la ciutadania en doni fiabilitat.