En la segona reunió anual de Dow Tarragona, membres del Panel Públic Assessor de Dow Tarragona van visitar el Centre de Coordinació d’Operacions de Catalunya (CECAT) i la seva seu 112 a Reus.

Eli Llobart, Cap del Servei de Protecció Civil de Tarragona, i Marta Cassany, Directora del Servei Territorial del Ministeri de l’Interior de Tarragona, van donar la benvinguda als panelistes i van compartir les novetats més destacades del PLASEQTA 2020 i en què es diferencia dels plans anteriors.

A la visita també van assistir Maria Mas, Gerent de AEQT, i Ignasi Cañagueral, Director del Recinte de Tarragona i recentment nomenat President de AEQT.

CECAT DOW PPA 1

Després, els assistents van plantejar preguntes i inquietuds sobre les operacions del 112, les funcions i responsabilitats de CECAT i els canvis realitzats en PLASEQTA 2020. Després d’un interessant i informatiu espai de discussió, els panelistes i representants de la companyia van continuar l’agenda i van respondre preguntes sobre temes d’actualitat de Dow.