El Panel Públic Assessor ha realitzat una sessió de treball molt interessant en la tercera trobada del que portem de 2022. En aquesta ocasió, la companyia ha dut a terme un “dry run” o exercici de prova en el que Ignasi Cañagueral, director del complex industrial de Dow Tarragona i Hubs del sud d’Europa, ha compartit amb els panelistes una presentació de gran importancia estratègica.

La Canonja PPA DOW

Cañagueral, que també presideix l’AEQT, ha presentat l’Informe Public Full de ruta cap a la neutralitat de carboni. I en el decurs de la seva intervenció ha respòs aquestes i altres qüestions:  Saps com contribuïm des de Dow per a un futur cada cop més sostenible? Descobreix el full de ruta cap a la neutralitat de carboni i economia circular. Saps que els plàstics del futur tenen un propòsit concret? Esbrina com i perquè.

Més enllà de respondre un gran nombre de dubtes traslladats pels assistents, els panelistes han traslladat al ponent les seves valoracions de fons, forma, ritme i cohesió de la presentació per tal que la direcció de Dow a Tarragona pogués optimitzar-la per traslladar el missatge desitjat de la manera més efectiva possible.