El Panell Públic d’Assessor de DowTarragona s’ha reunit per a parlar sobre el present i el futur dels plàstics. Amb l’objectiu d’aportar dades contrastades sobre la indústria del plàstic i poder explicar els seus beneficis reals i per què són un element clau de sostenibilitat, es va comptar amb la participació de PlasticsEurope i de directius de Dow experts en sostenibilitat i plàstics.
En aquesta tercera reunió anual, 22 panelistas van tenir l’ocasió de preguntar directament a la indústria i a un dels majors productors de plàstics sobre temes de radiant actualitat com les escombraries marines o els diferents tipus reciclat. Els experts van compartir amb l’audiència com seria un món sense plàstics, sense tots aquests avantatges que proporcionen contribuint significativament a proporcionar més aliment, aigua, energia i recursos, 4 dels factors clau per al desenvolupament futur.
Per part seva, Dow va compartir la seva visió de com l’economia ha canviat de tendència, per a passar de ser lineal a circular i, dins la circular, com és clau apostar per productes innovadors que facilitin el reciclatge dels plàstics com la millor via de gestionar el seu residu.