Els membres del Panel s’han reunit per primera vegada aquest 2019 amb una sessió de treball centrada en les propostes de millora pel nou any.

La sessió ha començat amb un Safety Moment, una iniciativa que ja es va introduïr l’any 2018 en la que es comparteix alguna experiència personal amb l’objectiu de aconsellar bones pràctiques per a evitar accidents o perjudicis en la salut i en la seguretat. En aquest cas, el facilitador Ignasi Fernandez va proposar als panelistes una pàgina de fact-checking maldita.es per contrastar les històries i noticies que corren per grups de whatsapp i xarxes socials.

 

DSC03460

 

Tot seguit el mateix facilitador ha compartit l’Informe Anual del 2018 en el que es fa repàs de la feina del Panel de l’any anterior.

A continuació, els panelistes han treballat en les propostes de millora per a 2019:

  • Nova Eina de Feedback. Una enquesta digital posterior a les reunions per valorar el treball de les mateixes.
  • Temes pendents – a la web. Els temes que han quedat per tractar o que requereixen més profunditat podran ser debatuts a la pàgina web.
  • Enquesta extensiva a Friends & Family. Prèviament a la trobada familiar de l’estiu es realitzarà una enquesta que els panelistes s’han compromès a fer arribar a amics i familiars.
  • Reunions fora de Dow. Els membres del panel s’han proposat visitar instal·lacions i infraestructures interessants per a la bona feina del mateix Panel.
  • Renovació Panel. S’ha fet una reflexió per deixar palesa la necessitat d’una renovació per a no caure en la desmotivació del panelista.
  • Vídeo Anual. El facilitador ha anunciat que realitzarà gravacions durant tot l’any per a editar un vídeo-resum de l’any.

Per acabar amb la feina d’autoavaluació del PPA, cada membre ha treballat individualment per actualitzar l’informe DAFO de Panel. Després, s`ha posat aquesta feina en comú per tal de preparar l’informe que marcarà l’estratègia del grup en el futur pròxim.

 

DSC03454

 

Per part de la companyia, Jaume Sariol ha compartit en primícia amb els panelistes les guies estratègiques i conceptuals de la “nova Dow”, cosa que els panelistes han rebut amb satisfacció i han compartit la il·lusió que transmet la companyia per afrontar els reptes del futur de manera conjunta.

DSC03455

 

Per acabar, s’ha produït un petit torn de debat per tractar temes d’actualitat. En especial s’ha parlat de l’incident a la platja de La Pineda en el que van aparèixer gran quantitat de pellets. Els panelistes han estat d’acord en el fet que és un tema de gran complexitat tècnica i en què han trobat a faltar una continuïtat de seguiment per part dels mitjans.

 

IMG_6629