COMUNICACIÓ

Ignasi Fernàndez proposa una reflexió sobre la credibilitat dels mitjans, les administracions i els líders empresarials.

El Panel debat sobre la creixent pèrdua de credibilitat tant dels mitjans de comunicació com de les empreses en general. Alguns membres destaquen el canvi de paradigma en la forma de comunicar-se i la directa repercussió en la credibilitat de l’emissor.

SEGURETAT + SECTOR

Es realitza el visionat del documental “La Nit que Fugí del Silenci” que recorda els fets de l’atemptat d’ETA a l’oleoducte d’Enpetrol la nit del 12 de juny del 1987.

Els membres del Panel coincideixen en general en valorar que ha canviat radicalment la seguretat i els protocols d’emergència des de llavors. Coincideixen, la majoria, en que si passes una cosa semblant avui en dia, seria difícil evitar un èxode semblant al que es va produir.

SECTOR

Xavier Rivera presenta els resultats de la darrera Enquesta d’Opinió Pública sobre el Sector Petroquímic de Tarragona realitzat per l’AEQT.

Els panelistes agraeixen aquest tipus d’estudis i destaquen la similitud entre les inquietuds generals de la població i les del Panel. Tot i que asseguren tenir un coneixement més profund sobre el sector i que això és clau per generar confiança i tranquil·litat.

DOW + COMUNITAT

Josep Boronat explica les darreres novetats sobre la celebració dels 50 anys de Dow a la ciutat amb especial menció de l’acte central del 28 de juny al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

La majoria de membres expressen la seva satisfacció amb els plans de la celebració i es mostren il·lusionats per assistir-hi.