DOW + SEGURETAT

Ignasi Canyagueral anuncia al Panel la fita assolida per la companyia de 6 milions d’hores sense accidents laborals a Tarragona. Ignasi explica els detalls del rècord i es produeix un interessant debat sobre els esforços de la companyia en la seguretat laboral.

Els membres s’interessen per les xifres i els detalls de la fita assolida. Alguns membres destaquen els canvis produïts durant els anys en matèria de seguretat laboral i l’exhaustiu control que se’n fa avui en dia.

DOW

Jaume Sariol actualitza pel Panel l’estat de la fusió Dow DuPont, detallant, en aquest cas, com quedarà definit el portfoli de productes de la companyia en general i dels productes que es fabriquen a Tarragona en particular.

Els panelistes coincideixen en preguntar sobre les repercussions de personal que els canvis poden tenir a la companyia. Entenent la provisionalitat de tot plegat, es feliciten de que l’àrea d’especialitats de Tarragona sigui tan ben considerada dins la nova companyia.

COMUNITAT

Josep Boronat comparteix amb el Panel la darrera
edició del “Festa per Tothom” i explica com aquesta iniciativa ha passat a formar part de la tradició tarragonina. Aquest any s’ha presentat un projecte per un gegant adaptat perquè pugui ser portat per persones amb habilitats diferents.

El Panel felicita en bloc a la companyia per la iniciativa. Així mateix expressa la intenció de trobar la manera de que el Panel hi pugui participar de manera activa. Els membres es proposen parlar-ne durant el proper any.