El Panell Públic Assessor de Dow Tarragona s’ha reunit per tercera vegada aquest any en una intensa sessió de debat a l’Edifici Època de La Canonja.

La sessió ha començat de manera molt emotiva quan Pitu Boronat ha explicat que fa uns dies va finalitzar la seva etapa professional a Dow i que aquesta seria la seva última sessió amb el Panell. Tant Ignasi Cañagueral, director del lloc de Tarragona, com la resta de panel·listes s’han pogut acomiadar de Pitu agraint el seu crucial paper en la creació i creixement del PPA.

També s’han acomiadat del Panell Raoul Milesi, que torna a Itàlia per assumir noves responsabilitats dins de la companyia, després d’exercir de Director de Seguretat a Tarragona durant diversos anys, i Paco Montoya, que inicia una nova etapa com a Director de Comunicació a Repsol Tarragona.

La sessió ha comptat a més amb la presència de panel·listes històrics que no van voler perdre’s una sessió tan especial.

El bloc principal de la reunió ha consistit en un gran debat, primer en petits grups i, posteriorment, tots junts sobre dos dels temes que vertebran l’actualitat del PPA: la comunicació de crisi i de risc d’una banda, i la credibilitat i transparència del sector de l’altra.

 

PPA escaleras