El Panel s’ha trobat per darrera ocasió al 2022 i aquest cop ho ha fet de manera presencial en una sessió que ha recordat a les darreres realitzades al 2019. La trobada s’ha produït a l’espai “celler” del restaurant La Boella.

Aquesta trobada – col·loqui ha comptat amb la presència, al igual que a la reunió anterior, de Julia Echevarría, Production Leader de les plantes de Light Hydrocarbons i Octeno de Dow Nord (La Pobla de Mafumet/Perafort) i figura clau durant la Parada Programada a la unitat d’Hidrocarburs. L’Ignasi Cañagueral i ella, juntament amb Raoul Milesi, Responsible Care Director, han donat detalls i han valorat molg positivament la Parada finalitzada fa pocs dies.

Tot seguit, s’ha produït un espai de debat on els panelistes han pogut posar sobre la taula qüestions relacionades amb l’activitat de la companyia o del sector quimic a la regió de Tarragona. Així doncs, per exemple, Josep Maria Solé, membre desde fa poques reunions, ha volgut ampliar informació sobre els procediments i mesures adoptades arrel del greu accident a la planta d’IQOXE el gener del 2020.  Com es habitual, tots els membres del panel així com els representants de la companyia han intercanviat opinions i han posat en comú les seves inquituds per arribar a punts d’entesa en aquestos temes. Continuant amb la sessió tambñe s’ha debatut sobre els diferents estudis sobre la qualitat de l’aire i la situació actual de la Taula  dedicada precisament a aquest tema.

Així mateix, Helder Moya ha volgut coneixer com valoren els representant de la companyia les darreres noticies que parlen d’una possible crisi energètica i saber com afronta Dow els reptes que en aquest sentit es plantejen per tot el teixit industrial no tan sols de Tarragona sinó de ltota a companyia a nivell global.

 

Al finalitzar la reunió, els membres s’han pogut felicitar les festes i s’han desitjat poder-se retrobar aviat el 2022 amb molta salut.

 

IMG_2710-2

IMG_2718