Dow Chemical Ibèrica va organitzar una visita guiada del seu Panel Públic Assessor al Centre d’Emergències de Tarragona.

cencat-1

Aquest organisme de consulta i de comunicació entre l’empresa i la comunitat ha iniciat recentment una nova etapa amb més incorporacions que faran més enriquidor aquest òrgan de consulta.

Disset persones de diferents sectors de la societat han començat doncs, aquest període amb una visita a les noves instal·lacions del Centre d’Emergències de la Generalitat de Catalunya on han pogut conèixer de ben a prop on es coordinen totes les accions i actuacions que es preveuen en cas d’emergència. Com s’activa el PLASEQTA, quan i perquè, amb una detallada explicació dels passos i processos que es posen en marxa en cas de qualsevol incidència.

Els components del Panel, van seguir amb curiositat tota la visita i van escoltar les explicacions dels responsables del Centre, mostrant un especial interès per els mecanismes de informació a la població. També es van sorprendre positivament amb l’equipament tecnològic del que es disposa, càmeres de vigilància, ordinadors, centres de trucades, pantalles actives i en connexió amb tot el territori etc..